Som kund hos Adstuff kan du delta i "Dealer Hunt", ett koncept där vi vill nå fler handlare genom DIG och DINA kontakter och du får pengar tillbaka av oss genom tillgodovärde för bildförädling som kan täcka delar av eller hela din kostnader för ditt eget företags bildförädling!.


Vi har märkt att ett av de bästa sättet att nå nya handlare är när en nöjd kund rekommenderar oss en branschkollega så därför vill vi belöna DIG och DITT företag om du är villig att hjälpa oss att nå nya kunder genom DINA kontakter.

Så om du ringer ett samtal till en kollega i branschen och lägger ett gott ord för Adstuff så finansierar vi i gengäld DINA kostnader hos oss med ett tillgodovärde på 3000:-ex.moms för varje nytt betalande kundkonto som du hjälpt oss värva.

Så här enkelt är det:

  1. Prata med en handlare du känner och rekommendera Adstuff appen och/eller vår bildförädling.
  2. Meddela oss via mail till sales@adstuff.se vem du pratat med.
  3. Du får bekräftelse från oss att vi mottagit tipset och vi tar därefter kontakt med det företaget och hälsar från dig.
  4. Om din kontakt efter "prova på period" väljer att bli betalande kund hos oss får ditt konto 3000:- ex.moms tillgodo för bildförädling.

DU kan alltså få hela 3000:-ex.moms bara för att rekommendera oss till en vän!.

Om ni tipsar flera kontakter där alla sedan blir kunder hos oss så får ni tillgodoräkna er det ackumulerande tillgodovärdet utan någon övre gräns, så sälj till tre av dina handlarvänner och få 9000:- i tillgodo. Se nedan för villkor.


Prata med din Adstuff kontakt eller maila dina tips på: sales@adstuff.se


VILLKOR FÖR MEDVERKAN I DEALER HUNT:

Du måste ha fått en bekräftelse från en representant hos Adstuff att just din kontakt är mottagen för att ditt tips ska gälla. Ditt kontakttips måste resultera i en för oss ny och betalande kund som DU tagit kontakt åt oss och rekommenderat. Ackumulerade tillgodovärden är giltiga enbart för avräkning mot kostnader för ditt bolags bildförädling och kan ej överlåtas. Tipset måste konverteras till en betalande kund inom två månader från att du lämnat tipset. Tillgodovärden kan inte omräknas till pengar eller avräknas mot abonnemangsavgifter. Tillgodovärden kan ackumuleras men avräkning sker mot ert konto hos Adstuff inom tolv (12) månader från det datum som kundtipset resulterade i ett betalande konto, efter 12 månader annulleras eventuellt innestående tillgodobelopp. Tillgodovärdet avräknas mot prislistans lägsta bildvolymtariff (1-99bild) före eventuella andra rabatter.

©Adstuff AB. ’Adstuff’, ’Break free’ och ’PhotoFX’ logotyperna är varumärken som ägs av Adstuff AB. Alla andra varumärken ägs av sina respektive ägare. Alla rättigheter förbehålls.