Vektorisering av logo och bilder

Högkvalitativ automatiserad vektorisering av loggor och bilder inom 24H, direkt genom appen och molnlagringsplattformen Adstuff.

Vi gör om pixelgrafik såsom .jpg eller .png filer till knivskarpa vektorer som istället utgörs av linjer och punkter och som kan skalas helt obegränsat.

Du får filen i retur som .AI eller .SVG


Med vårt koncept kan ni fotografera en bild på en logo/motiv med vår app och trycka på en knapp för att få den vektoriserad inom 24H – allt sker direkt i appen.

1

Logga in i Adstuff appen och fotografera alternativt ladda upp en egen bild som du vill vektorisera.

2

Tryck på en knapp för att skicka till vektorisering (eller ladda upp egna foton, även via weblogin)

3

Inom 24h (ofta snabbare) är vektorerna tillgängliga direkt i appen för att ladda ned och använda.

Exempel (dra slidern i sidled)

Priskategorier

Komplexitet

Pris / bild

Easy

199:- /st

Medium

399:- / st

Hard

599:- / st

Extra hard

fr 799:- / st

Öppetider: 24H alla dagar i veckan.

Svensk support: 9-18 alla dagar i veckan

Det går även att maila in bilder för vektorisering till: photos@adstuff.se

Licenskostnad för Adstuff appen tillkommer för att drifta ett konto med 599:- / månad per anläggning. Adstuff är ett enkelt CRM system som även agerar cloud/mediahub åt era mediafiler och där ni lagrar obegränsat antal filer under obegränsad tid. Man kan även skapa kundkort och lägga till kommentarer för att enklare administrera sina kunder och filerna som kopplas till just den kunden.

Fakturing av utförd vektorisering görs ackumulerande månadsvis utifrån det totala antalet jobb som har utförts. Komplexiteten i jobben avgörs av Adstuffs personal, om det är viktigt för er att veta kostnad innan ett jobb utförs så måste ni ta kontakt och fråga om pris innan.

Startavgift med utbildning av appen tillkommer med 2900:-. Alla priser är i SEK ex.moms.

©Adstuff AB. ’Adstuff’, ’Break free’ och ’PhotoFX’ logotyperna är varumärken som ägs av Adstuff AB. Alla andra varumärken ägs av sina respektive ägare. Alla rättigheter förbehålls.